DEKODER ve Yalova Eğitim Kurumları Öğrenci buluşması

Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği - DEKODER olarak Ekolojik Yaşam Bilincinin Geliştirilmesi ve Sürdürülebilir Ekosistemlerin önemine kuruluş felsefesine uygun olarak eğitim kurumlarında seminerler vererek katkı sunmaya devam ediyoruz.
          2015 yılı DEKODER Ödülleri değerlendirmemizde Özel Yalova Eğitim Kurumları Yılın Eğitim Kurumu ödülünü almaya hak kazanmıştı.Bu kapsamda bizi okullarında sevgili öğrencilerimizle buluşturan Okul müdürü ,müdür yardımcısı ve çok değerli hocalarımıza kalpten teşekkürler.
           Bu etkinlikte emeği geçen aynı zamanda da DEKODER de EĞİTİM den sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Berrak Tezel hocamıza ayrıca teşekkür ederiz.
          Öğrencilerimizin bu anlamdaki bilinç düzeyi ,dikkat ve seviyeleri gelecek adına bizi heyecanlandırdı,umutlandırdı.Bu umutların yeşermesi ve geleceğe aktarılmasını anlamlandırmak adına DEKODER Başkanı Köksal KETENCİ'nin öğrencilere yaptığı eğitim sunumunun ardından tohum dağımı gerçekleştirildi.

Sefabey Caddesi Baltacı İşhanı No:6 Daire:10 YALOVA

info@dekoder.org.tr