Medeniyetler Köprüsü ULEKAD DEKODER Kardeşliği

Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği - DEKODER ve Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği - ULEKAD işbirliği ile yapılması planlanan Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Projesi kapsamında ve Yalova Altınova İlçe Belediyesi – Fransa Belfort Kentlerinin kardeşliği için Yalova'da bir araya gelindi... Fransa’nın Belfort Kenti Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Marie France Cefis ile Belfort Belediye Başkanı ve Milletvekili Damien Meslot'un danışmanı İlknur Çevik’in misafir olarak katıldığı bu buluşmada  derneklerin uluslararası kardeşliği için ön anlaşma yapıldı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın misafirperverliğinde tanıtım gezileri ve toplantılar düzenlendi. Kentlerin kardeşliği prensipte kabul edildi.Kent Konseyi Kadın meclisi üyelerine Ekolojik Kadın Köyü Proje mimarı CHP Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Mimar Gülay Yedekçi proje hakkında bilgi verdi.

Ayrıca ortak projeler yapabilmek için Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği - DEKODER Vice-Presidente Du Conceil Departmental 90 adına Marie-France CEFIS’ le, Presidente De L’association “Pont Des Civilisations adına İlknur ÇEVİK’le Uluslararası Paydaşlık Belgesi ve Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği - ULEKAD adına Hüzün YÜCEL’le Paydaşlık Belgesi imzalandı.

İşbirliği çalışmalarımızın hayırlı olmasını diler emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Sefabey Caddesi Baltacı İşhanı No:6 Daire:10 YALOVA

info@dekoder.org.tr