2015 DEKODER ÖDÜLLERİ

DEKODER amaç ve ilkelerine , ekolojik yaşam bilincinin oluşturulması, çevreye duyarlılık gibi bir çok başarılı faaliyeti gerçekleştirilmesinde katkısı olan kişi ve kurumlara  verdiğimiz yılın DEKODER ÖDÜLLERİ  gecemizde  Gelenekselleşen ve ikincisini düzenlediğimiz  2015 YILI DEKODER ÖDÜL TÖRENİMİZİ nezih bir ortamda çok değerli misafirlerimizle birlikte gerçekleştirdik

DEKODER ONUR  ÖDÜLLERİ

Erol  KAYA (26. Dönem Milletvekili )

Basılı  6 kitabı bulunan Sayın Erol KAYA 24 ve 25 .dönem TBMM Çevre komisyonu başkanlığı süresince  Çevre ve doğal yaşama sunduğu katkılarından dolayı Sayın Erol KAYA DEKODER ONUR  ödülüne layık görülmüştür.Komisyon çalışmalarından dolayı geçemezine katılamayan Sayın Erol KAYA’nın ödülü Yalova  AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya ÖZTABAK’a takdim edilmiştir.

Yrd.Doç.Dr.Gülay YEDEKÇİ (26. Dönem Milletvekili )

Basılı 4 adet kitabı bulanan Harran da Ekolojik Kadın Köyü  projesinin mimarı olması,Marsta Yaşam Projesinde  eğitim veren 5 akademisyenden biri olarak bizleri gururlandıran Türk kadın mimar Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi  DEKODER ONUR  ödülüne layık görülmüştür.

Yalova Valisi Selim CEBİROĞLU

Esenköy Vahşi Çöplük alanına ve doğal yaşama gösterdiği hassasiyet,kırsal kalkınmada yaptığı çalışmalar ve Yeşil Mavi Yola yaptığı  katkılardan dolayı Yalova Valisi Sayın Selim CEBİROĞLU DEKODER ONUR  ödülüne layık görülmüştür.İş yoğunluğundan dolayı gecemize katılamayan Sayın Valimize ödülü daha sonra makamında takdim edilmiştir.

DEKODER BÜROKRAT ÖDÜLLERİ

Selim KARAHAN (Özel İdare Genel Sekreteri)

Yaşar  DEMİREL (Özel İdare Meclis Başkanı)

Kırsala ve kırsaldaki yaşama katkılarından dolayı Sayın Yaşar DEMİREL DEKODER BÜROKRAT ödülüne layık görülmüştür

Ahmet Köksal ÇOŞKUN (Bursa Orman Bölge Müdürü )

Ekolojik yaşama sunmuş olduğu katkılar,Arıcılığa vermiş olduğu önem ve destek,ormancılık alanında yapmış olduğu çalışmalar,Bal ormanı çalışmalarından dolayı Sayın Ahmet Köksal ÇOŞKUN  DEKODER BÜROKRAT ödülüne layık görülmüştür.Başka bir programda olduğundan törenimize katılamamıştır.Sayın Ahmet Köksal ÇOŞKUN  un ödülü  Yalova Orman İşletme Müdürü Sayın Mustafa GÜNER’e takdim edilmiştir.

Dr. MEHMET ÖZDEMİR   (Marmara Ormancılık  Araştırma Enstitüsü Müdürü  )

Yalova Samanlı Dağları Terapi Ormanları çalışması ve Türkiye  genelinde ekolojik yaşama sunmuş olduğu katkılardan dolayı Sayın Dr. Mehmet ÖZDEMİR DEKODER BÜROKRAT ödülüne layık görülmüştür.

M.Mustafa GÜNER  (Yalova Orman İşletme Müdürü )

Salkım Butik Arıcılık projesine ve Yalova Ekolojik Yaşama sunmuş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı Sayın Mustafa GÜNER  DEKODER BÜROKRAT ödülüne layık görülmüştür

DEKODER SİVİL TOPLUK KURULUŞU (STK) ÖDÜLÜ

Gazeteci Yazar Hüzün YÜCEL

Ekolojik Kadın Köyü Projesi Koordinatörlüğü  ve Ekolojik Yaşama sunmuş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı Sayın Hüzün YÜCEL DEKODER Sivil Toplum Kuruluşu ödülüne layık görülmüştür

DEKODER EĞİTİM ÖDÜLLERİ

Prof. Dr. Refik ALAN  (Yalova Üniversitesi Yalova Yüksek Okul Müdürü )

Salkım Butik Bal Orman Projesine sunduğu katkılar ve Türkiye de ilk defa besin elementi katkılı ve katkısız olmak üzere hem sıvı, hem de katı Hümik Asit üretimini gerçekleştiren ,organik, inorganik ve organominarel karakterli olmak üzere 40 (kırk)ın üzerinde sıvı, katı ve jel kıvamlı çeşitli gübre ürünlerinin üretimini sağlamasından dolayı Sayın Prof.Dr.Refik ALAN  DEKODER EĞİTİM de YILIN BİLİM ADAMI ödülüne layık görülmüştür

YALOVA EĞİTİM KURUMLARI

Ekolojik yaşam bilincinin oluşturulması temelli eğitim çalışmalarından dolayı Yalova Eğitim Kurumlarına DEKODER EĞİTİM ödülüne layık görülmüştür

DEKODER KURUM ÖDÜLLERİ

Dr. METİN ORAL  YAKAB Başkanı (Altınova Belediye Başkanı)

Yalova katı atık birliği başkanı olarak çöp sahasının  rehabilitasyonu ve çöpten enerji üretimi projesinden dolayı Sayın Dr. Metin ORAL DEKODER KURUM ödülüne layık görülmüştür

Vefa SALMAN   (Yalova Belediye Başkanı )

Yalova’da Dünya Çevreciliği Timsali Yürüyen Köşk Projesine verdiği desteklerden dolayı Sayın Vefa SALMAN DEKODER KURUM ödülüne layık görülmüştür

Tahsin BECAN  ( Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı )

Bozuk orman alanlarına katkısı ve izlediği kurumsal çevre politikasından dolayı Sayın Tahsin BECAN DEKODER KURUM  ödülüne layık görülmüştür

Erkan  BIÇAKÇI    (ER  ELSAN )

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı bilincinin geliştirilmesi ve örnek projelerinden (ısı pompası )dolayı ER ELSAN DEKODER KURUM ödülüne layık görülmüştür

DEKODER BASIN ÖDÜLLERİ

Güven İSLAMOĞLU  (Televizyon Programcısı Çevreci Aktivist )

Eurosolar (Berlin) Medya "Güneş Ödülü" (Avrupanın Çevre Nobeli olarak görülüyor)sahibi ,Ekolojik yaşama katkı sunan belgesel haber programlarından dolayı Yeşil Doğa Program Yapımcı ve sunucusu, Sayın Güven İSLAMOĞLU  DEKODER BASIN ödülüne layık görülmüştür.İşlerinin yoğunluğu nedeniyle törenimize katılamayan Sayın Güven İSLAMOĞLUNUN ödülü çalışma arkadaşı Sayın Pınar ÇITAK’a takdim edilmiştir.

Ahmet KAPLAN (Türkiye Haber Ajansı )

Doğal yaşam bilincinin geliştirilmesi ile ilgili ulusal bazda yaptığı çalışmalardan dolayı Sayın Ahmet KAPLAN DEKODER BASIN ödülüne layık görülmüştür

İbrahim SEVİNÇLER  (Yalova Çevre Gazeteci )

Ekolojik yaşam bilincinin oluşturulması ile ilgili yaptığı haber ve yayınlardan dolayı Sayın İbrahim SEVİNÇLER DEKODER BASIN  ödülüne layık görülmüştür

Osman AKKUŞ  (Çepçevre Gazetesi )Namı Diğer Don Kişot Osman

Ekolojik yaşam bilincinin oluşturulması ile ilgili yaptığı haber, yayınlar ve aktivitelerinden dolayı DEKODER BASIN ödülüne layık görülmüştür

Pınar CITAK   (Editör Haber Çevre Muhabiri )

Ulusal bazda ekolojik yaşama katkı sunan habercilik anlayışından dolayı DEKODER BASIN ödülüne layık görülmüştür

Ayrıca ekolojik yaşama katkısı bulunan kişi ve kurumlara DEKODER ONUR BELGESİ takdim edildi

Altınova İlçesi Kaytazdere Beldesi Piyalepaşa İlkokulu Öğrencilerinin geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları mini defile sonrası öğrencilere DEKODER madalyası,sürpriz hediyeler,okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerine DEKODER ONUR BELGESİ ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sefabey Caddesi Baltacı İşhanı No:6 Daire:10 YALOVA

info@dekoder.org.tr